Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قزوین روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با بازگشت به چرخه تولید این واحدهای صنعتی، زمینه اشتغالزایی مستقیم برای ۲۱۶ نفر فراهم شده است.

حمیدرضا خانپور اظهار داشت: کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش، نداشتن مواد اولیه، بدهی بانک و سوء مدیریت و اختلاف شرکا، نبود بازار، فرسودگی و خرابی ماشین آلات از جمله دلایل رکود و تعطیلی این واحدهای تولیدی بوده که در سالیان گذشته تولید خود را متوقف کرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول به تولیدات واحدهای احیا شده در شهرک های صنعتی استان قزوین نیز اشاره کرد و گفت: انواع قطعات خودرو، صندلی فلزی، رادیاتورهای آلومینیومی سیستم حرارت مرکزی، ضد یخ و روغن موتور خودرو، پوشاک کشباف، آهک، اختلاط و بسته بندی گازهای صنعتی، انواع مربا،  ورق و صفحات با فوم پلی استایرن، کود کشاورزی، خوراک آماده دام، لوله پلاستیکی، اکسید مولیبدن، بطری آب آشامیدنی، انواع جعبه و کارتن مقوایی، نخ بسته بندی، قوطی کنسرو، ماشین آلات تولید جعبه کارتن  و ورق کارتن سه لا، عایق های الکترونیکی و کابل برق، پروفیل های فولادی تولیدات واحدها را شامل می شوند. 

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی قزوین اظهار داشت: احیای واحدهای راکد و تعطیل شده در کنار کمک به تکمیل طرح های صنعتی در حال اجرا و همچنین جذب سرمایه گذاران جدید از اولویت های اساسی ما در سال جهش تولید به شمار می رود.

این مسوول گفت: تامین نقدینگی و سرمایه در گردش مورد نیاز از طریق ارایه تسهیلات بانکی، کمک به تامین مواد اولیه، جایگیزینی مدیریتی و یا تغییر خط تولید از جمله راه هایی است که از طریق آنها تلاش داریم تا واحدهای تولیدی تعطیل و راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین را به چرخه تولید بازگردانیم.

وی با اشاره به فعالیت گروه عارضه یابی واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی قزوین،گفت: مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی از سوی این گروه شناسایی و مورد بررسی قرار می گیرند تا از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری شده و همچنین واحدهای راکد و تعطیل بتوانند احیا شده و دوباره تولید خود را از سر بگیرند.

خانپور اظهار امیدواری کرد در نیمه دوم سال جاری بیش از رقم فعلی واحدهای تولیدی احیا شده در نیمه اول سال بتوان صنایع راکد و تعطیل در شهرک ها و نواحی صنعتی استان قزوین را به چرخه تولید بازگرداند.

استان قزوین علاوه بر یک شهر صنعتی، دارای ۱۳ شهرک و ۶ ناحیه صنعتی است.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران جهش تولید استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران جهش تولید استان قزوین سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران جهش تولید استان قزوین اخبار کنکور شهرک های صنعتی قزوین واحدهای تولیدی چرخه تولید استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰هزار مترمربع از زمین های راکد و معطل در شهرک ها و نواحی صنعتی استان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

علیرضا راشکی امروز جمعه در بازدید از شهرک صنعتی زاهدان بیان کرد: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

راشکی اظهار کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه‌گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضایی و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش،هیات های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار" جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت